IT-oplossingen voor de Zorg

De beste IT-oplossingen voor de zorg. Dat is Formex Medical in een notendop. Of het nu gaat om een medische PC of om het opzetten van een compleet verpleegoproepsysteem. Wij combineren onze IT-kennis en ervaring met een passie voor zorg en innovatie. De zorg gaat ons tenslotte allemaal aan en daarom geeft het ons elke keer dat wij onze bijdrage leveren weer ontzettend veel voldoening.

Specialist in Medische ICT producten

Formex Medical adviseert en levert ICT gerelateerde producten en oplossingen aan de gezondheidszorg. De oplossingen die geleverd worden zijn specifiek voor de gezondheidszorg ontwikkeld of hebben zich al bewezen als meerwaarde voor gebruik in deze omgevingen. Formex Medical heeft veel kennis van de uitdagingen waar zorginstellingen voor staan en hierdoor kunt u ons ook als sparringpartner gebruiken voor vraagstukken waar u tegenaan loopt. U kunt hierbij onder andere denken aan: 

Het zorgen voor een hogere mate van hygiëne door het toepassen van producten die de hygiëne bevorderen

Medische reinigbare keyboards en medische muizen

Medische keyboards en  medische muizen staan al geruime tijd bekend als een belangrijk en kosteneffectief onderdeel bij infectie preventie.

De mogelijkheid om deze keyboards en muizen te kunnen reinigen met middelen die ziektekiemen en virussen doden is een hele krachtige tool om kruisbesmettingen tegen te gaan.

De door Formex Medical webshop geleverde medische toetsenborden en medische muizen zijn geschikt voor gebruik in een omgeving waar gevaar dreigt voor besmetting via het toetsenbord en PC muis en zijn zo ontworpen dat deze snel en grondig gereinigd en gedesinfecteerd kunnen worden, bij het merendeel van de door ons geleverde toetsenborden is er een lock ingebouwd waardoor de toetsen uitgeschakeld worden en reiniging kan plaatsvinden op de werkplek zelf zonder het keyboard te hoeven te ontkoppelen.

Op onze website treft u een breed portfolio aan van IT gerelateerde producten die hun meerwaarde al hebben bewezen binnen zorgomgevingen. Zo kunt u bepalen of het product voldoet aan uw wensen. Indien u vragen heeft of er producten zijn waar u meer van wilt weten kunt u contact met ons opnemen.

Medische Toetsenborden

Westbaan 350 A13

2841MR Moordrecht

Nederland

Bel ons: +31 182 379 377

E-mail ons: sales@formex-medical.nl