Sanita BEAT IT - anti-geur schoenzakken met actieve kool
search
  • Sanita BEAT IT - anti-geur schoenzakken met actieve kool

Sanita BEAT IT - anti-geur schoenzakken met actieve kool

€ 26,30
Inclusief belasting

Verwijdert geurtjes, vocht en schadelijke deeltjes. Gaat tot 12 maanden mee.

Aantal
Op werkdagen voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden

Wist je dat?

Een volwassene dagelijks ongeveer 2,5 liter vocht afgeeft aan de omgeving? Hiervan komt ongeveer 20 ml vocht uit de voeten. Dit vocht vormt een voedingsbodem

voor bacteriën, waardoor nare geurtjes in schoenen ontstaan. Actieve kool kan deze geur 100% natuurlijk en effectief verwijderen.

BEAT IT-schoenzakken met actieve kool houden je schoenen fris en geurvrij

Lange werkdagen kunnen zweetvoeten veroorzaken, en zweetvoeten laten je schoenen ruiken. BEAT IT-schoenzakken met actieve kool verwijderen vocht en geurtjes op een natuurlijke, duurzame manier.

Wat is actieve kool?

De actieve kool in onze schoenzakken is gemaakt van bamboe, om precies te zijn van het afvalmateriaal van de bamboeproductie, zoals de boven- en onderkanten van de bamboestengels. De bamboe wordt eerst op lage temperatuur verbrand, waarna de temperatuur wordt verhoogd tot 800 à 1.000 °C. Een snelle afkoeling zorgt vervolgens voor actieve kool die is gevuld met miljoenen kleine poriën.

Waarom gebruiken we actieve kool?

Actieve kool verwijdert op een volledig natuurlijke manier geurtjes, vocht en schadelijke deeltjes, zonder nadelige gevolgen voor zowel het milieu als mensen met allergieën. Actieve kool is perfect geschikt voor het opnemen en binden van geuren, vocht en schadelijke stoffen.

Het materiaal blijft maandenlang actief en kan eenvoudig opnieuw worden geactiveerd door de zakken twee tot drie uur in direct zonlicht of op een hete radiator te leggen. Zodra de actieve kool niet langer actief is, kun je deze gebruiken als plantenmest. Actieve kool is een 100% duurzaam en natuurlijk product.

919600

Datasheet

Artikelnummer
919600